 |
69 33 09 33 |
 |
tw@delcatas.no |
|
Produktene i tabellen nedenfor er veiledende og kan justeres om kunden ønsker å fjerne eller legge til ingredienser.

Asparges m/ spekeskinke
| Forrett | | ★ 80,- pr. stk | | | |

Avokado m/ reker
| Forrett | | ★ 80,- pr. stk | | | |

Baguetter
| Lunch | Eggerøre m/ spekeskinke
Eggerøre m / bacon
Egg m/ reker
Karbonader
Ost og skinke
Kyllingfile
Roastbiff
Reker
Leverpostei m/ bacon | ★ 52,- pr. stk | | | |

Biffsnadder
| Overtidsmeny | Biffstrimler, grønnsaker, potetbåter, saus | ★ 120,- pr. pers | | | |

Biff Stroganoff
| Gryter/ Supper | Ris og salat | ★ 180,- pr. pers | | | |

Chilli con carne m/ nachos
| Overtidsmeny | | ★ 120,- pr. pers | | | |

Eksotisk rekecocktail
| Forrett | | ★ 80,- pr. stk | | | |

Elgstek 1 gang servering
| Hovedrett | Poteter, Saus, Grønnsaker, Sopp, Sjalottløk | ★ 290,- pr.pers | | | |

Elgstek 2 gang servering
| Hovedrett | Poteter, Saus, Grønnsaker, Sopp, Sjalottløk | ★ 330,- pr. pers | | | |

Ertesuppe m/ kjøtt
| Gryter/ Supper | | ★ 120,- pr. pers | | | |

Fiskebord
| Sjømatmeny | Ovnsbakt hel fisk
Havets gleder
Eggerøre m/ røkelaks
Gravlaks
Pepperrøkt laks
Ferske reker
Sildesalat
Vestkystsalat
Sursild og rømmesild
Agurksalat
Aioli, sennepsaus, remulade | ★ 355,- pr. pers | | | |

Fiskesuppe
| Gryter/ Supper | | ★ 135,- pr. pers | | | |

Fruktfat
| Fruktfat | Sesongens frukt | ★ 80,- pr. pers | | | |

Gourmet snitter
NB! 3 dager leveringstid | Snitter/Kanapeer | Kalkunfilet m/ waldorfsalat
Ovnsstekt laks m/ sitronpepper
Rødvinsmarinert roastbiff m/ tzatzik
Eggerøre m/ gravlaks og sennepsaus
Viltkjøtt m/ stekt sopp, løk og tyttebærkrem | ★ 37,- pr. stk | | | |

Gresk Aften
| Tapas/Gresk Aften | Lammepølser
Greske kjøttboller
Gyros
Greske potetbåter
Tomat og fetasalat m/ rødløk
Gresk salat
Grønnsaker til gyrosen
Tzatziki og aioli
Pitabrød og brytebrød | ★ 330,- pr. pers | | | |

Grøt
| Julemeny | Kanel, Sukker, Smør | ★ 95,- pr. pers | | | |

Havets aperitiff
| Forrett | | ★ 80,- pr. stk | | | |

Havets Gleder
| Sjømatmeny | Nykokt lakse- og torskefilet
Reker, blåskjell, krepsehaler
Finsnittet kinakål og hvitvinsdressing | ★ 170,- pr. pers | | | |

Juledessert
| Julemeny | Riskrem m/ saus
Karamellpudding m/ krem | ★ 90,- pr. pers | | | |

Julekoldtbord
| Julemeny | Ribbe
Medisterkake
Pepperrøkt laks
Eggerøre m/røkelaks
Ovnsbakt leverpostei
Sylte
Julens ostefat m/ kjeks
Kalkun
Julesild
Potetsalat, waldorfsalat, sennep og surkål | ★ 380,- pr. pers | | | |

Julekoldttallerken
| Julemeny | Ribbe, Medisterkake, Juleskinke, Roastbiff, Eggerøre m/ røkelaks, Potetsalat, Surkål, Baguette og Smør | ★ 170,- pr. stk | | | |

Julemiddag 1 gang servering
| Julemeny | Ribbe, Medisterkake, Medisterpølse, Poteter, Saus, Surkål, Rødkål | ★ 220,- pr. pers | | | |

Julemiddag 2 gang servering
| Julemeny | Ribbe, Medisterkake, Medisterpølse, Poteter, Saus, Surkål, Rødkål | ★ 270,- pr. pers | | | |

Juletapas
| Julemeny | Ribbebiter
Sossiser
Medisterboller
Potetlefse m/ sylte
Potetlefse m/ gravlaks
Potetlefse m/ fenalår og agurk
Spekeskinke m/ fikenbåter
Dadler m/ bacon
Frittata m/ chevre
Tomatsild
Rømmesild
Dansk rugbrød
Baguett og smør. | ★ 330,- pr. pers | | | |

Kalkunfile 1 gang servering
| Hovedrett | Fløtegratinerte poteter, Grønnsaker, Saus | ★ 230,- pr. pers | | | |

Kalkunfile 2 gang servering
| Hovedrett | Fløtegratinerte poteter, Grønnsaker, Saus | ★ 280,- pr. pers | | | |

Kalvestek 1 gang servering
| Hovedrett | Poteter, Saus, Grønnsaker, Sopp, Sjalottløk | ★ 280,- pr. pers | | | |

Kalvestek 2 gang servering
| Hovedrett | Poteter, Saus, Grønnsaker, Sopp, Sjalottløk | ★ 320,- pr.pers | | | |

Kanapeer
| Snitter/Kanapeer | Reker
Brie
Roastbiff
Krepsehaler m/ aioli
Røkelaks m/ sennepsaus
Spekeskinke m/ fiken | ★ 22,- pr. stk | | | |

Karamellpudding m/ krem
| Dessert | | ★ 90,- pr. pers | | | |

Karbonader m/ løk
| Overtidsmeny | Poteter, Saus, Grønnsaker | ★ 125,- pr. pers | | | |

Koldtbord nr. 1
| Koldtbord | Hel kokt fisk m/ reker eller Havets gleder
Hjemmelagde karbonader m/ løk
Kyllingfile
Eggerøre m/ røkelaks
Skinkestek og roastbiff
Waldorfsalat, remulade, dressing
Potetsalat
Salatbolle | ★ 295,- pr. pers | | | |

Koldtbord nr. 2
| Koldtbord | Hel kokt fisk m/ reker eller Havets gleder
Pepperrøkt laks
Kyllingfile
Hjemmelagde karbonader/ løk
Eggerøre m/ røkelaks
Skinkestek og roastbiff
Waldorfsalat, dressing, remulade
Potetsalat
Salatbolle | ★ 335,- pr. pers | | | |

Koldtbord nr. 3
| Koldtbord | Hel kokt fisk m/ reker
Havets gleder
Pepperrøkt laks
Hjemmelagde karbonader
Eggerøre m/ røkelaks
Kalkun
Skinkestek og roastbiff
Ostefat m/ kjeks
Waldorfsalat, dressing, remulade
Potetsalat
Salatbolle | ★ 385,- pr. pers | | | |

Koldttallerken
| Lunch | Eggerøre m/ røkelaks, Karbonade, Kyllingfile, Stek, Roastbiff, Potetsalat, Baguette og Smør | ★ 165,- pr. stk | | | |

Kremet kyllinggryte
| Gryter/ Supper | Ris og salat | ★ 180,- pr. pers | | | |

Kyllingsnadder
| Overtidsmeny | Kylling, grønnsaker, potetbåtet, saus | ★ 120,- pr. pers | | | |

Laksetallerken
| Lunch | Laksefile, Pepperlaks, Eggerøre m/røkelaks, Potetsalat, Baguette og smør | ★ 95,- pr. stk | | | |

Lapskaus m/ flatbrød
| Gryter/ Supper | | ★ 130,- pr. pers | | | |

Lasagne
| Overtidsmeny | M/ salat og baguette | ★ 125,- pr. pers | | | |

Lunchtallerken nr. 1
| Lunch | Kyllingfile, Roastbiff, Eggerøre m/ røkelaks, Potetsalat, Baguette og smør | ★ 95,- pr. stk | | | |

Lunchtallerken nr. 2
| Lunch | Karbonade, Roastbiff, Eggerøre m/ røkelaks, Potetsalat, Baguette og smør | ★ 95,- pr. stk | | | |

Mini Fiskebord nr. 1
| Sjømatmeny | Velg 3 fat fra Fiskebord menyen
Agurksalat
Aioli, sennepsaus, remulade | ★ 220,- pr. pers | | | |

Mini Fiskebord nr. 2
| Sjømatmeny | Velg 4 fat fra Fiskebord menyen
Agurksalat
Aioli, sennepsaus, remulade | ★ 260,- pr. pers | | | |

Mini Koldtbord nr. 1
| Koldtbord | Velg 3 fat fra Koldtbord menyen
Potetsalat og waldorfsalat
Salatbolle | ★ 220,- pr. pers | | | |

Mini Koldtbord nr. 2
| Koldtbord | Velg 4 fat fra Koldtbord menyen
Potetsalat og waldorfsalat
Salatbolle | ★ 260,- pr. pers | | | |

Mini Tapas nr. 1
| Tapas/Gresk Aften | Velg 3 fat fra Tapas menyen
Guacamole, salsa, rømmedressing
Nachos
Gresk salat | ★ 220,- pr. pers | | | |

Mini Tapas nr. 2
| Tapas/Gresk Aften | Velg 4 fat fra Tapas menyen
Guacamole, salsa, rømmedressing
Nachos
Gresk salat | ★ 260,- pr. pers | | | |

Oktoberfest meny
| Oktoberfest | Lettsaltet knoke i skiver
Bratwurst
Løkpølse
Surkål
Potetmos
Sursøt saus | ★ 250,- pr. pers | | | |

Ostefat
| Ostemeny | Ost m/ grønnsaker og kjeks | ★ 900,- pr. fat | | | |

Panna Cotta m/ bringebærsaus
| Dessert | | ★ 90,- pr. pers | | | |

Panna Cotta m/ pasjonsfrukt saus
| Dessert | | ★ 90,- pr. pers | | | |

Pinnekjøtt 1 gang servering
| Julemeny | Pinnekjøtt, Poteter, Kålrotstuing, Saus | ★ 280,- pr. pers | | | |

Pinnekjøtt 2 gang servering
| Julemeny | Pinnekjøtt, Poteter, Kålrotstuing, Saus | ★ 330,- pr. pers | | | |

Reinsdyrstek 1 gang servering
| Hovedrett | Poteter, Saus, Grønnsaker, Sopp, Sjalottløk | ★ 275,- pr. pers | | | |

Reinsdyrstek 2 gang servering
| Hovedrett | Poteter, Saus, Grønnsaker, Sopp, Sjalottløk | ★ 325,- pr. pers | | | |

Rundstykker
| Lunch | Ost, skinke, eggerøre m/ spekeskinke | ★ 25,- pr. st | | | |

Salater
| Lunch | Reker, Ost/skinke eller Kylling | ★ 70,- pr. pers | | | |

Selskapsnitter
| Snitter/Kanapeer | Håndpillede reker
Hjemmelagde karbonader
Skinkestek
Roastbiff
Kokt laksefile
Eggerøre m/ røkelaks | ★ 32,- stk | | | |

Sommertapas
| Tapas/Gresk Aften | Chilimarinerte reker
Agurk m/ spekeskinke
Røkelaksrullade
Fenalårspyd
Spekeskinkespyd
Cevapici spyd
Kyllingspyd m/ peanøttsaus
Mozzarella og tomatspyd
Aioli poteter
Tzatziki og sweet chili saus
Gresk salat
Foccacia | ★ 380,- pr. pers | | | |

Spekemat
| Spekemat | Spekeskinke
Fenalår
Salami
Fårepølse
Morrpølse
Eggerøre
Potetsalat
Rømme og flatbrød | ★ 220,- pr. pers | | | |

Spekeskinke m/ melon
| Forrett | | ★ 80,- pr. stk | | | |

Tapasbord nr. 1
| Tapas/Gresk Aften | Asparges m/ spekeskinke
Fylte egg
Wraps kyllingfile og roastbiff
Wraps skalldyr og røkelaks
Spanske kjøttboller
Meksikanske kyllingklubber
Hote potetbåter
Guacamole, salsa, rømmedressing
Nachos og hvitløksbaguetter
Gresk salat eller strimlet grønnsaksfat | ★ 320,- pr. pers | | | |

Tapasbord nr. 2
| Tapas/Gresk Aften | Tapas omelett
Spanske kjøttboller
Djevelske egg
Avokado m/ reker
Stangselleri m/ kremost
Wraps røkelaks og roastbiff
Mozzarella og tomatsalat
Guacamole, salsa, rømmedressing
Nachos og hvitløksbaguetter | ★ 360,- pr. pers | | | |

Thaisuppe m/ Kylling
| Gryter/ Supper | | ★ 120,- pr. pers | | | |

Vaniljeis m/ Bær
| Dessert | | ★ 90,- per pers | | | |

Viltgryte
| Gryter/ Supper | Ris og salat | ★ 195,- pr. pers | | | |

Wraps m/ nachos og dip
| Lunch | Kyllingfile, Roastbiff, Skalldyr, Røkelaks | ★ 50,- pr. stk | | | |
|